Γεια σας και πάλι!
Όπως λέει και ο λαός: κάθε αρχή και δύσκολη! Έτσι λοιπόν, θα ήθελα να σας ζητήσω προκαταβολικά συγγνώμη για την έλλειψη οργάνωσης τις πρώτες μέρες καθώς και την καθυστέρηση παρουσίασης γλυκών. Δεσμεύομαι ότι την Τρίτη 10/02/2015 θα δημοσιεύσω την πρώτη συνταγή.
Επιπλέον, μ' αυτό το μήνυμα θα ήθελα να σας κάνω μια σύντομη περιγραφή για το τι θα υπάρχει στην κάθε σελίδα του blog. Ας αρχίσουμε:
Ανακοινώσεις: Εδώ θα βρίσκετε τις νέες ανακοινώσεις μου για τις νέες συνταγές που έχουν αναρτηθεί, για τις πιθανές αλλαγές που έκανα ή θα κάνω στο blog, αλλά και για μαγειρικά events στην Αθήνα, κυρίως σεμινάρια ζαχαροπλαστικής και εκθέσεις.
Γλυκές Δημιουργίες: Εδώ θα βρίσκετε τις συνταγές των γλυκών που επιθυμείτε να φτιάξετε. Το απόλυτο "οπλοστάσιο"!
"Βιβλικά" Γλυκά: Εδώ θα παρουσιάζω κάποια γλυκά από βιβλία ζαχαροπλαστικής, θα σας αναφέρω όλες τις σχετικές πληροφορίες για την αγορά του βιβλίου, σε περίπτωση που επιθυμήσετε να το αποκτήσετε και φυσικά θα σας δίνω τις συνταγές των γλυκών αυτών.
Σπουδαία ...Ατυχήματα: Εδώ θα σας αποκαλύπτω την ιστορία που κουβαλούν κάποια γλυκά ώστε να μάθετε την πραγματική τους ταυτότητα.
Βασικές Παρασκευές και Εργαλεία: Εδώ θα υπάρχουν οι οδηγίες χρήσης κάποιων περίεργων εργαλείων και θα σας δείχνω, μέσω των συνταγών, πώς να δημιουργήσετε κάποιες βασικές κρέμες και βάσεις για τα γλυκά σας.
Ερωτήσεις-Σχόλια: Αυτή είναι μια σελίδα που ανήκει σε όλους μας! Εδώ μπορούμε να συζητάμε για το οποιοδήποτε θέμα. Φυσικά, όποιος θέλει μπορεί να απευθύνεται και σε μένα μέσω του e-mail μου: trixasbill@gmail.com.
Σύντομη περιγραφή για το περιεχόμενο της κάθε σελίδας υπάρχει και στην αρχή κάθε σελίδας.
Καλή συνέχεια!
εξαιρετικά δομημένο blog! ευχαριστούμε για τις όμορφες συνταγές που μοιράζεσαι μαζί μας!
ΑπάντησηΔιαγραφή